Με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, στην αγιοτοκο Επανομή έλαβε χώρα εορταστική εκδήλωση με θέμα "Μητέρα -Μητροτητα -Αγιοτητα".

Το Δημοτικό Θέατρο Επανομής γέμισε και με περίσσια διάθεση Επανομιτισες μητέρες που προσφέρουν η κάθε μία από το μετερίζι της, έδωσαν από τον προσωπικό τους αμιτο τις “προκλήσεις της μάνας στη σύγχρονη εποχη” θέμα που παρουσίασε η νηπιαγωγός και συγγραφέας Αναστασία Λυριτζή, τον “ρόλο της Μητρότητας” που παρουσίασε η ψυχολόγος Χρυσούλα Λειβαδιωτου και η Αγιότητα ως αποτέλεσμα της Μητρότητας στα πρόσωπα των αγίων Νονας, Εμμελειας και Ανθούσης θέμα που παρουσίασε η δασκάλα Κοσμικού Αθηνά.

Την εκδήλωση μουσικά κοσμησε η Χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Επανομής.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κος Τσαμασλης. Οι υποψήφιοι βουλευτές κος Παπάς Φάνης και κος Φεστεριδης Γεώργιος.

Στο τέλος ο οικείος Ποιμενάρχης με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης χαιρέτισε με πατρικους λόγους τους παρευρισκόμενους και απέδωσε τιμητική πλακέτα στις ομιλήτριες αλλα και στην Χοραρχη της Χορωδίας του ΠΣ Επανομής.

Την ευθύνη της οργάνωσης και διεξαγωγής της εκδήλωσης είχε ο Προϊστάμενος του Ιστορικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Επανομής πρωτοπρεσβύτερος Βησσαριων Καντουνης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.