Με αθρόα συμμετοχή του κοινού η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Πυργελή και τις Εκδόσεις Αρμός πραγματοποίησε στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Ελισσώ Βιβλιοπαρουσίαση με ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, γνωστό ως π. Λίβυο από την διαδικτυακή ποιμαντική του παρουσία, ο οποίος μίλησε με αφορμή το βιβλίο του “Η ενοχή της χαράς”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Παντελεήμων ο οποίος παρουσίασε τον ομιλητή, ο οποίος στη συνέχεια με τρόπο γλαφυρό και ιδιαίτερα παραστατικό μίλησε για την έννοια της χαράς και της παραφθορές της μέσα στην σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα και τη ζωή του ζευγαριού και της οικογένειας.

Ακολούθησε διάλογος με το κοινό τον οποίο συντόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου π. Σωφρόνιος Γκουτζίνης. Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή, τους πολυπληθείς χριστιανούς που συμμετείχαν στην εκδήλωση καθώς και τους συντελεστες της και μάλιστα το Ξενοδοχείο Ελισσώ που διέθεσε τον φιλόξενο χώρο.
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.