Η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση για τις οικογένειες των Ιερέων και των Εκκλησιαστικών Υπαλλήλων των νήσων Πάρου και Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε και φέτος 4-1-2020 το μεσημέρι στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Πάρου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ».

Στην εκδήλωση ομίλησε ο π. Εμμανουήλ Φωκιανός με θέμα: “Ο ταπεινός άνθρωπος». Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σύντομο εγκάρδιο χαιρετισμό και ευχές στις Ιερατικές οικογένειες και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Ακολούθως ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιττα τα κομμάτια της οποίας μοίρασε στους παρευρισκομένους διανέμοντας συγχρόνως δώρα σε όλα τα παιδιά και τα εγγόνια των Ιερέων Πάρου και Αντιπάρου, μαζί με την καθιερωμένη οικογενειακή Αγιοβασιλόπιτα και το “φλουρί“ το Κωνσταντινάτο καθώς και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό στους φοιτητές – φοιτήτριες της Ιερατικής μας Οικογένειας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 23 οικογένειες που με τα παιδιά και τα εγγόνια τους αριθμούσαν 65 άτομα. . Ακολούθως παρετέθη εορταστική τράπεζα στην οποία παρεκάθησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.