Μια όμορφη, ξεχωριστή, ζεστή και ιδιαίτερη βραδιά οργανώθηκε στο “The Ecali Club” υπέρ των προνοιακών και κοινωνικών δομών της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, όπως αυτές αναπτύσσονται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της, του Φιλόπτωχου ταμείου Της ως και του Ταμείου πρόνοιας και αλληλεγγύης.

Πλημμύρισε το “The Ecali Club” από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της βραδιάς αυτής, καθώς στηρίχθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα «Ιωάννη Σ.Λάτση», τον «Όμιλο Βαρδινογιάννη», τον Σύλλογο Κισαμιτών Αττικής, τα μέλη του “The Ecali Club”, ως και πλήθος κόσμου που απλόχερα αγκάλιασε και ζέστανε, με την συμμετοχή του, την εκδήλωση.

Παρόντες ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Ν.Καλογερής, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γ.Μυλωνάκης, ο Υπαρχηγός της Ε.Α., Στρατηγός Α.Δασκαλάκης, εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Αφεντούλης, ο κ. Κ.Βιρβιδάκης, εκπρόσωπος (λόγω απουσίας εκτός Αθηνών) της Βουλευτού Χανίων κας Ν.Μπακογιάνννη, ο Πρόεδρος του “The Ecali Club” κ. Χατζηανδρέου, Πρόεδροι Κρητικών Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της Αττικής, κ.α. Χαιρετισμό απέστειλε ο απουσιάζων στο εξωτερικό Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Β. Διγαλάκης.

Με λόγια επαινετικά υπέρ των δομών και δράσεων του Αννουσάκειου Ιδρύματος μίλησαν ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης, ως και ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Ιωάννη Σ. Λάτση» κ. Δημήτριος Αφεντούλης, ο οποίος αναφέρθηκε εις την «ουσιαστική, αληθινή και βαθιά σχέση» μεταξύ του Ιδρύματος Λάτση και της Ι.Μ.Κισάμου και Σελίνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε την βαθιά ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες του προς τους εκλεκτούς παρόντες, ιδιαίτερα προς το Ίδρυμα «Ιωάννη Σ. Λάτση», το οποίο και συνέβαλε ουσιαστικά εις την οργάνωση της βραδιάς, ως επίσης και το “The Ecali Club”, προσφέροντας συμβολικά δώρα.

Παραφράζοντας ποιητικό στίχο ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος σημείωσε: «Στο φως του ονείρου έχουμε ανάψει εμείς το κερί της ελπίδας.

Κερί ελπίδας η συμμετοχή όλων εσάς των εκλεκτών συνδαιτημόνων της όμορφης και ζέστης αυτής εκδήλωσης, κερί ελπίδας στο όνειρο δεκάδων-εκατοντάδων αναγκεμένων και εμπερίστατων συνανθρώπων μας, αποδέκτες των προνοιακών, φιλανθρωπικών και κοινωνικών δομών και δράσεων της Ι.Μητροπόλεως μας, όπως αυτές πραγματώνονται μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της ως και των λοιπών φιλανθρωπικών δομών Της.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που, με την αρχοντική συμμετοχή σας, την ανοιχτή αγκαλιά σας και την αγάπη σας συμβάλλετε στο να παραμένει αναμμένο το κερί αυτό της ελπίδας», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Την βραδιά πλούτισε με την συμμετοχή του ο καταξιωμένος Καλλιτέχνης της Κρητικής Μουσικής κ. Αντώνης Μαρτσάκης με το συγκρότημα του ως επίσης και ο Σύλλογος Κρητών Βρηλισσίων, προσφέροντας αφιλοκερδώς πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα.

Τα εδέσματα που προσφέρθηκαν, κρητικής – παραδοσιακής κουζίνας με τις πρώτες ύλες από την Κίσαμο και το προσωπικό κουζίνας της Ι. Μητροπόλεως να έχουν την ευθύνη προπαρασκευής και μαγειρέματος, ενθουσίασαν όλους τους εκλεκτούς συνδαιτημόνες.

Η κ.Μαρία Κατάκη, Κοινωνική Λειτουργός της Ι.Μητροπόλεως, συντόνισε την εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας προβλήθηκε σύντομο βίντεο με τις προνοιακές δομές και δράσεις της Ι. Μητροπόλεως, το οποίο και προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.