Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στο κέντρο του Άργους.

Ο 66 χρονος μητροπολίτης τέλεσε τον αγιασμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Κέντρου Νεότητας της Ιερά Μητρόπολης Αργολίδος παρουσία των τοπικών αρχών και πολλών νέων παιδιών από το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ο Μητροπολίτης συνομίλησε με τα παιδιά και δοκίμασε τις ικανότητες του στο πινγκ πονγκ παίζοντας για λίγο μαζί τους.

Άλλωστε ο Μητροπολίτης καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να είναι κοντά στη νεολαία από την εποχή που υπηρετούσε ως κληρικός στη Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας την δεκαετία του “80 όπου ήταν υπεύθυνος του τομέα νεότητας στη Μητρόπολη.

Το Κέντρο Νεότητας της Μητρόπολης Αργολίδος στο Αργος , διαθέτει παιχνίδια για την απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών όπως μπιλιάρδο πινγκ πονγκ και άλλα.

Στα εγκαίνια του νέου κέντρου στο Άργος , παραβρέθηκαν πολλοί Ιερείς, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος του Δήμου Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος , ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Άργους Μυκηνών και πολύς κόσμος.

Βαγγέλης Μπουγιώτης – Μητρόπολη Αργολίδος


Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.