Το απόγευμα της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Λάλουκα ΑΜΥΜΩΝΗ στο προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λάλουκα.

Τα εγκαίνια τέλεσε με αγιασμό ο π. Βασίλειος Δέδες ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Ι. Ανδριανός, Ι.Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Θ. Οικονόμου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χςειβιδόπουλος, κα.

Κατά την τελετή των εγκαινίων ανακηρύχθηκαν επίτιμα μέλη του συλλόγου, ο Γιαννόπουλος Παναγιώτης του Αντωνίου, ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Λουβέν Βελγίου, ο Παναγιώτης Λίτσας του Αναστασίου, Αντιναυαρχος Ε.Α Επίτιμος Αρχηγός Στόλου, η νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου Αγγελική Κοντοθανάση του Αναστασίου, ο εκλιπών Πίκης Γεώργιος του Κωνσταντίνου (πρώην πρόεδρος του χωριού για 11 χρόνια και πρώην αστυνομικός) κα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα, τον Σκούφη Παναγιώτη πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ για την παραχώρηση της αίθουσας που στεγάζεται ο Σύλλογος, τον Παναγιώτη Μπαβέλα κοινοτικό τοπικό σύμβουλο για τη στήριξη του, την Αδριανή Νούλη Παπανδριανού, την Γωγώ Κακαβά, τον Μάνο Σταθόπουλο και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας για τη πραγματική ουσιαστική στήριξη τους.

Τιμητική πλακέτα επιδόθηκε στη Νικολέτα Λίτσα για τη επιτυχία της στις εισαγωγικές εξετάσεις στο Μηχανολόγων Μηχανικών Ναυπηγών στο Μετσόβιο πολυτεχνείο και στον Παναγιώτη Κατσιέρη Ψηφιακά συστήματα (Σπάρτη Πολιτιστική πνοή) με σκοπό μια νότα αισιοδοξίας στο χωριό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.