Τα Ιερά εγκαίνια στο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ στα Φιλίσια πεδιάδος, τελέστηκαν στην παραμονή της εορτής του Αγίου. Τον εσπερινό, την Θεία Λειτουργία και τα Ιερά εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κρήνης κ. Κύριλλος, Καθηγητής της Θεολογικής σχολής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ευλογήθηκαν οι προσφερόμενοι άρτοι, και ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος αφού μίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα για τον Βίο του Αγίου Εφραίμ και τα πάμπολλα θαύματά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα για την χαρά που του έδωσε να τελέσει τα Ιερά εγκαίνια.

Στις Ιερές Ακολουθίες έλαβαν μέρος, οι Πρωτοπρεσβύτεροι π.Εμμανουήλ Κοσιδεκάκης, με τον π.Αλέξανδρο Παναγιωτάκη και ο διάκονος π.Μαρίνος Δασκαλάκης.

Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πανοσ. Αρχιμ. π.Μελχισεδέκ Αμπελικάκης, ο Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. π.Σπυρίδων Φουκαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Χρυσοβαλάντης Φραγκάκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος π.Ελευθέριος Σκουλάς, ο Οικονόμος π.Ιωάννης Καπελλάκης και ο Οικονόμος π.Ελευθέριος Γερακάκης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.