ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Ιερά Εγκαίνια Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου στην Παλαίλιμνο Ρεθύμνου. Ανακοινώνεται με μεγάλη χαρά ότι το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος θα τελέσει την πρώτη Ακολουθία των Ιερών εγκαινίων στην Μητρόπολη Ρεθύμνης στον Ιερό ναό της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής Παλαιλίμνου της ενορίας Καλονύκτης Ρέθυμνου.

Τα Ιερά Εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε κάθε ναό όπου με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμήνσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία, ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα και πραγματοποιούνται και άλλες αγιαστικές πράξεις.

Αγία Παρασκευή στην Παλαίλιμνο Ρεθύμνου

Αποτελεί μεγάλη ευλογία η συμμετοχή σας στην Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων, στην οποία σπάνια μπορεί κανείς να παρευρεθεί.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022
7.00 μ.μ.: Εσπερινός των Ιερών Εγκαινίων.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022
6.30π.μ.: Όρθρος , Ακολουθία των Ιερών Εγκαινίων και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Καλούνται όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις Ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.

Καθόλη την εβδομάδα από την Κυριακή 24ης Ιουλίου έως και την Κυριακή 31ης Ιουλίου 2022 θα τελείται καθημερινά ο Όρθρος και η Θεία λειτουργία στον εγκαινιασθέντα Ιερό Ναό.

Με τιμή
Ο Εφημέριος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Εγκαίνια Αγίας Παρασκευής στην Παλαίλιμνο Ρεθύμνου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.