Παιδιά του χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαντώ, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας και ο Δήμαρχος Μυκόνου,υπεδέχθησαν το μεσημέρι τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ στα πρόπυλα του Μητροπολιτικού Ναού της Μεγάλης Παναγιάς, ο οποίος προσήλθε κατά το εξαγγελθέν πρόγραμμα για να ευλογήσει την κοπή της πίτας του Αγίου Βασιλείου για τους Κληρικούς, τους συνεργάτες του έργου της Μητροπόλεως στη Μύκονο και τον πιστό λαό της Μυκόνου, ο οποίος κατέκλυσε τον ιερό Ναό.

Μετά την καθιερωμένη Ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ απηύθυνε προς όλους λόγους ευχών και νουθεσίας για το νέο έτος και ευχαρίστησε τους γονείς για την αυθόρμητη συμμετοχή των παιδιών στις Κατηχητικές ομάδες της Μυκόνου.

Απευθυνόμενος δε προς τους υποψηφίους κατά τις επερχόμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους κάλεσε να διεξαγάγουν τον προεκλογικό αγώνα με ευγένεια και πολιτισμό, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, όπως ταιριάζει στο νησί και τους κατοίκους του.

Στο τέλος διένειμε σε όλους βασιλόπιτα με εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής και του Δεσπότου Χριστού, ως ευλογια και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, στη δε λαχούσα το πατροπαράδοτο φλουρί εικόνα του Αγίου Αρτεμίου.

Στην τελετή παρέστησαν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Διαφάνειας, ο Δήμαρχος Μυκόνου, η Αντιδήμαρχος,Δημοτικοί Συμβουλή, ο Διοικητής της αεροπορικής βάσης, ο νέος Λιμενάρχης Μυκόνου, τον οποίο ο Σεβασμιότατος συνεχάρη και στον οποίο ευχήθηκε καλή διαμονή, ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, ο Προϊστάμενος των Πυροσβεστικών υπηρεσιών του αεροδρομίου και μέγα πλήθος πιστών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.