Οι εργασίες στον ναό στο Νοσοκομείο Αιγίου είχαν σταματήσει για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά ξεκίνησαν πάλι με πρωτοβουλία του δεσπότη. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, μπορούν να το κάνουν.

Σε φάση αποπεράτωσης εισήλθε πλέον ο ναός του Αγίου Ευαγγελιστή Λουκά, που ανεγείρεται στο Νοσοκομείο Αιγίου και τυγχάνει της στήριξης του μητροπολίτη Ιερώνυμου, αλλά και πολιτών, μέσω οικονομικών δωρεών.
Οι εργασίες είχαν σταματήσει για μεγάλη χρονική περίοδο, αλλά ξεκίνησαν πάλι με πρωτοβουλία του δεσπότη, θέτοντας υπό τη φροντίδα του το έργο, πολύ δε περισσότερο αφού ο Λουκάς είχε ιστορήσει την εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλαιώτισσας, όπως και για να αποκτήσει η νοσηλευτική μονάδα λατρευτικό και προσευχητικό χώρο.
Η επιτροπή ανεγέρσεως ευχαρίστησε όσους, μέχρι σήμερα, συνέβαλαν οικονομικά για τη νέα εκκλησία και παρακάλεσε το ίδιο να πράξουν κι άλλοι πολίτες.
Ο χώρος θ’ αποτελέσει και σημείο λατρείας για ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό του ΓΝΑΑ, όπως και για συγγενείς ασθενών, για καταφυγή, ανακούφιση και ελπίδα.
Οσοι το επιθυμούν μπορούν να βάλουν χρήματα στην Εθνική Τράπεζα στον λογαριασμό: 304/558070-62 με την αιτιολογία «Αγιο Λουκά Νοσοκομείου Αιγίου».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.