«Σοβαρή» καταγγελία του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου για «πρωτότυπο» αγιασμό σε δημοτικό σχολείο στο Αίγιο.

Από τις καταγγελίες του πρώην μητροπολίτη Aμβροσίου «στιγματίστηκε» η κατά τ’ άλλα ήρεμη και διαφορετική πρώτη ημέρα στα σχολεία, με τους καθιερωμένους αγιασμούς, αφού υποστηρίζει πως σε κάποιες περιπτώσεις αυτοί δεν τελέστηκαν κανονικά.

Ο ιεράρχης επικαλείται πληροφορίες του ότι κάποιοι αγανακτισμένοι γονείς, χθες το πρωί, σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας είδαν αγιασμό με πρωτότυπο τρόπο, καθότι οι μαθητές οδηγήθηκαν κατευθείαν στις αίθουσες διδασκαλίας, το δε τελετουργικό έγινε στο προαύλιο παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε τάξη.

«Σε Δημοτικό του Αιγίου (ονόματα δεν λέμε) τον αγιασμό στο προαύλιο παρακολούθησαν μόνον τα παιδάκια της Α’ τάξης και του Νηπιαγωγείου, τα οποία μάλιστα καθόντουσαν σε καρεκλάκια! Εν συνεχεία ο ιερέας διήλθε από τις αίθουσες, αγιάζοντας. Νέα ήθη… της υπουργού Νίκης Κεραμέως. Ο ελληνικός λαός κοιμάται μακαρίως, Μάς έχουν υπνωτίσει με το φάρμακο που λέγεται κορονοϊός» δηλώνει ο κ. Αμβρόσιος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.