Τελευταία ημέρα της προσκυνηματικής εκδρομής του Ιερού Ησυχαστηρίου μας, αναχωρήσαμε πρωί πρωί από το πανέμορφο Τολό και το Ναύπλιο και τα βήματα μας έφτασαν στο λιμάνι του πειραιά και από εκεί πήραμε το καράβι και πήγαμε στην Αίγινα στον μεγάλο Άγιο Νεκτάριο, τον άγιο της στοργής και της αγάπης, της συγχωρητικότητας και της ευσπλαχνίας.

Τα συναισθήματα που μας κατέκλυζαν ήταν ανάμεικτα αφού όλοι λίγο πολύ έχουμε γευθεί την πικρή συκοφαντία…ο κατασυκοφαντημένος Άγιος Νεκτάριος έδωσε το στίγμα του στις καρδιές όλων μας αφήνοντας μια απέραντη γαλήνη και πολλές υπομονές. Γεύμα σε ένα πανέμορφο παραλιακό ταβερνάκι με φρέσκο ψάρι και εν συνεχεία επιστροφή στον πειραιά για να συνεχίσουμε προς το αεροδρόμιο Αθηνών ώστε από εκεί αργά το βράδυ να πετάξουμε για την μεγαλόνησο και επιστροφή στην καθημερινότητα μας.

Αυτή η εκδρομή θα μας μείνει όλους αξέχαστη, καταιγίδες ευλογιών εισπράξαμε όλοι, δάκρυα χαράς κατέκλυσαν την ψυχή μας για τα όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες, ειδική μνεία η εξαιρετική συμπεριφορά όλων και η απέραντη αγάπη σας αφού και τα 200 άτομα ήσασταν όλοι τόσο συνεργάσιμοι και παραδειγματικοι που όλα πήγαιναν τέλεια και όλοι απορούσαν πως είναι δυνατόν τόσα πολλά άτομα να είναι αθόρυβοι και συνεργάσιμοι με υπόδειγμα στρατιωτικό. Να είστε καλά να σας φυλάει όλους ο Τριαδικός Θεός και να ανταμώσουμε και πάλι στην επόμενη όταν ο Θεός το επιτρέψει.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.