Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου.

Με μεγάλη προσέλευση πιστών από την Αίγινα, αλλά και πολλούς προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που ταξίδεψαν για να ανασπαστούν τα Ιερά Λείψανα και την Κάρα του Αγίου Νεκταρίου, την ημέρα της εορτής της Ανακομιδής τους, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Νωρίτερα και λίγο μετά τον μικρό εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, σχηματίστηκε η λατρευτική πομπή από τους κληρικούς, τις μοναχές και τους πιστούς, με την οποία έγινε η κάθοδος της Τιμίας Κάρας στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Ο εορτασμός της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με τη Θεία Λειτουργία, την Πανηγυρική Δοξολογία και την λιτάνευσης των τιμίων Λειψάνων περιμετρικά του Ιερού Ναού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ραδιόφωνο τη Εκκλησίας της Ελλάδος και το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας για την πολύτιμη υποστήριξή τους στη ραδιοφωνική μετάδοση των ακολουθιών από το ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Αίγινα: Πλήθος πιστών στην Ανακομιδή Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αίγινα: Πλήθος πιστών στην Ανακομιδή Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αίγινα: Πλήθος πιστών στην Ανακομιδή Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αίγινα: Πλήθος πιστών στην Ανακομιδή Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Αίγινα: Πλήθος πιστών στην Ανακομιδή Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.