Θρήνος για τον αγαπημένο ηθοποιό. Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής ο ηθοποιός Γιώργος Μαραμένος.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση της σελίδας “Μουσικό Θέατρο” στο Facebook.

“Αρχείο Μουσικό Θέατρο. Το Βράδυ 24 προς 25. 7. 2020. Έφυγε από τη ζωή. Ο Αγαπημένος Ηθοποιός. Και Φίλος. “Γιώργος Μαραμένος” Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Καλό παράδεισο.”

Φιλμογραφία
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Άλκης Καραμάτος] Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής] Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Μια παρθένα εκδικείται (1973)
Αληθινή ηδονή (1974) [Στέφανος] Διεστραμμένοι πόθοι (1974)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975) [Ερρίκος] Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.