Ο Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, 41 ετών, έχασε την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο… Κέρδισε ή μάλλον όπως ο ίδιος προτιμούσε, ακύρωσε τον καρκίνο πολλές φορές, επί σειρά ετών, όμως στο τέλος δεν τα κατάφερε. Διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2013.

Ακολούθησαν εγχειρήσεις και θεραπείες επίπονες, σωματικά κυρίως γιατί ψυχικά ο Βαγγέλης ήταν πιο δυνατός και κέρδιζε. Έβαλε στόχο ανάμεσα σε θεραπείες και νοσοκομεία, να τερματίσει σε αγώνα τριάθλου και το κατάφερε! Εμπνεύστηκε τη σελίδα Cancel the cancer, αφού φωτογράφος στο επάγγελμα, μετέφερε οπτικά αλλά και στην πράξη για πολλά χρόνια, το R του canceR και έβαλε στη θέση του το L του cancel.

Στη δύσκολη πορεία του συνήθως αρχές του χρόνου, λάμβανε άσχημα νέα για την πορεία της υγείας του. Φέτος, αρχή της χρονιάς, τα άσχημα νέα ήρθαν για την οικογένεια και τους φίλους του, αφού ο ίδιος ακόμα και τώρα θα χαμογελά, όπως πάντα, είτε κρατούσε τη φωτογραφική του μηχανή φωτογραφίζοντας αυτοκίνητα, είτε φορούσε παπούτσια τρεξίματος ή ποδηλατικά, είτε φορούσε μαγιό η την πυρίμαχη φόρμα του συνοδηγού αγώνων rally, χώρο στον οποίον επίσης άφησε έντονα τα σημάδια του… Ο ίδιος συστηνόταν ως εξής:

«Το όνομα μου ειναι Βαγγέλης Ασπρόμουγγος , και από το 2013 πολεμάω για τον καρκίνο μου άλλα και για όσους έχουν καρκίνο!»

Σίγουρα μέσα από τη σελίδα του, Cancel the cancer, άνθρωποι που δίνουν τη μάχη θα συνεχίσουν να το κάνουν, για τους ίδιους και για τον Βαγγέλη

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.