Έφυγε από την ζωή γνωστός δικηγόρος της Κύπρου Ανδρέας Νεοκλέους, σε ηλικία 82 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο γιατί είχε διάφορα προβλήματα με την υγεία του.

Ο Ανδρέας Νεοκλέους γεννήθηκε στην Πάφο. Είναι ο Ιδρυτής και Διευθύνων Συνεταίρος της Εταιρείας Ανδρέας Νεοκλέους & Σια Δ.Ε.Π.Ε. Ο κύριος Νεοκλέους αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1964 και εγγράφηκε στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο το 1965.

Είναι πρώην μέλος του Κυπριακού Κοινοβουλίου και του Νομικού A80:C549 Κύπρου και επί του παρόντος είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, του Διεθνούς Δικηγορικού Συλλόγου, του Mediterranean Maritime Arbitration Association (Αντιπρόεδρος) και του International Academy of Tax Advisors.

Επιπλέον, είναι μέλος του International Tax Planning Committee of the Cyprus Bar Association και του Congress of Fellows of the Center for International Legal Studies και είναι National Reporter για το Foreign Lawyers Forum of the American Bar Association.Θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους International Tax Lawyers in Euromoney’s International Tax Experts Guide. Στα Chamber Guides θεωρείται ως Senior Statesman του νομικού επαγγέλματος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.