Κανείς δεν γνωρίζει το σχέδιο του Θεού. Μία ροπή και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται! Ακόμη και αν αυτόν που καλεί ο απρόσκλητος επισκέπτης ο θάνατος είναι ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος όνειρα για τη ζωή του.

Χθες το μεσημέρι στις 14.30 ώρα Τορόντο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, υιός του εξαίρετου και δυναμικού φίλου Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Αλεξανδρή.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν μια χαρά με τους φίλους του και έβλεπε κάποιο αγώνα και χωρίς καμία προειδοποίηση σταμάτησε να αναπνέει, έμεινε στον τόπο.

Δεν ξέρουμε αν ήταν καρδιακό επεισόδιο ή ανεύρυσμα αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή.
Άφησε πίσω του την οικογένεια του,τον γυιό του Νικολάκη 8 ετών( παιδί θαύμα λένε οι πληροφορίες μας με υψηλότατο δείκτη IQ), την κόρη του Αθηνά 5 ετών τη σύζυγο του Megan, τη αδελφή του Ελένη και την οικογένεια της , τους γονείς του , τα αδέλφια του, τους λοιπούς συγγενείς και φίλους και όλη την παροικία του Τορόντο !

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, δεδομένου ότι ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά Σωτήριος θα είναι απασχολημένος με τα Συνοδικά του καθήκοντα στο Φανάρι.
Εμείς ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.