Η επιδείνωση αυτή των σκληρών δεικτών ήταν που έριξε πίσω τα σχέδια για σταδιακή «απελευθέρωση» των μέτρων στην εστίαση, με το θέμα να αξιολογείται την επόμενη εβδομάδα εκ νέου.

Σύγχυση επικράτησε για την… τύχη του ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα ως «ανάχωμα» στο κύμα ακρίβειας.

Σε κλιμακωτό πλαίσιο μέτρων – τα οποία θα αξιολογούνται κάθε εβδομάδα – εστιάζει η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να βάλει «φρένο» στον υψηλό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού και να περιορίσει την πίεση στο σύστημα υγείας.

Ο ημερήσιος αριθμός των κρουσμάτων παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει μια εύθραυστη σταθεροποίηση και στόχος είναι σε δεύτερη φάση να ξεκινήσει η αποκλιμάκωση.

Την ίδια στιγμή πάντως καμπανάκι έχει χτυπήσει για την επιδείνωση των σκληρών δεικτών της πανδημίας, με τον αριθμό των διασωληνωμένων να φτάνει τους 670 και μέσα σε τρεις μόλις ημέρες 243 άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η επιδείνωση αυτή των σκληρών δεικτών ήταν που έριξε πίσω τα σχέδια για σταδιακή «απελευθέρωση» των μέτρων στην εστίαση, με το θέμα να αξιολογείται την επόμενη εβδομάδα εκ νέου. Δεδομένο είναι πως δεν θα υπάρξει εν μία νυχτί άρση των περιορισμών , καθώς στόχος είναι να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.