Ευχές του Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου στον Ουκρανό Γενικό Πρόξενο Yarmilko Yuriy μεταφέρθηκαν στην αντιπολεμική συγκέντρωση του Μονάχου

Στη μεγάλη διαδήλωση για την κατάπαυση του πολέμου στην Ουκρανία, που διεξήχθη στo Μόναχο την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, με συμμετοχή 45.000 διαδηλωτών, παρέστησαν και ομίλησαν ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας κ. Markus Söder η πρόεδρος της Βαυαρικής Βουλής κ. Ilse Aigner, ο Αρχιδήμαρχος Μονάχου κ. Dieter Reiter, ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας κ.Yarmilko Yuriy, ο Γενικός Πρόξενος της Αμερικής κ. Timothy Liston, η πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας κ. Charlotte Knobloch, ο ευαγγελικός επίσκοπος κ. Christian Kopp, ο εκπρόσωπος του Καρδιναλίου Μονάχου κ. Christoph Klingan, εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων της Βαυαρικής Βουλής, εκπρόσωποι βαυαρικών συνδικαλιστικών οργανώσεων, κοινωνικών φορέων κ.α.
Στην διαδήλωση παρέστη, με έγκριση και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης, ο οποίος μετέφερε στον Ουκρανό Γενικό Πρόξενο κ. Yarmilko Yuriy τις θερμές ευχές και προσευχές του Σεβασμιωτάτου για άμεση κατάπαυση των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία, για την επικράτηση της ειρήνης στη χώρα αυτή και για τον σεβασμό της πλήρους ανεξαρτησίας της.

Η διαδήλωση έλαβε χώρα την μεγάλη και ιστορική Βασιλική Πλατεία (Königsplatz) Μονάχου όπου υπάρχουν τα Προπύλαια, με ανάφλυφες παραστάσεις από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, η Γλυπτοθήκη και η Κρατική Συλλογή Αρχαιοτήτων Μονάχου, στην οποία στεγάζεται και η έκθεση για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας (480 π.Χ.).

Στη φωτογραφία ο Πρωτοπρεσβύτερος Απόστολος Μαλαμούσης με τον Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας κ. Yarmilko Yuriy και την Βαυαρή Υπουργό για ΕυρωπαΪκές και Διεθνείς Υποθέσεις κ. Melanie Huml. (Φωτο: Μαλαμούσης, Huml)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.