ΕΥΧΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2020 : Όλοι μας με αφορμή τον ερχομό του καινούριου χρόνου θέλουμε να χαρίσουμε τις πιο όμορφες ευχές στους συγγενείς και τους φίλους μας.

Ευχές για Καλή Χρονιά

– Καλή Πρωτοχρονιά σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2020 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

– Ευτυχισμένο το 2020. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

– Το 2020 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία και πολλές αγκαλιές. Δυνατές αγκαλιές …από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!

– Το 2020 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

– Το 2020 να ταξιδέψεις… στους κόσμους που έχεις ονειρευτείς, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Ευχές για Καλή Χρονιά !!!

– Κάθε χρονιά έρχεται μόνο μια φορά. Ζήσε την στο έπακρο και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Ευτυχισμένο το 2020.

– Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ΄ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά!

Διαβάστε τα κάλαντα πρωτοχρονιάς και τη συνταγή για Βασιλόπιτα.

Καλό Μήνα Ιανουάριος: Η πόλη είναι στολισμένη, τα παιδιά τριγυρνούν από σπίτι σε σπίτι για να πουν τα κάλαντα, ο παππούς και η γιαγιά διαβάζουν παραμύθια, τα μικρά παιδιά περιμένουν τον Άγιο Βασίλη, η μαμά ετοιμάζει τη Βασιλόπιτα με το τυχερό φλουρί και κάθε τόπος έχει τα ιδιαίτερα πρωτοχρονιάτικα έθιμά του.

Όλοι μας με αφορμή τον ερχομό του καινούριου χρόνου θέλουμε να χαρίσουμε τις πιο όμορφες ευχές στους συγγενείς και τους φίλους μας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες Ευχές για Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά για να επιλέξετε αυτές που σας εκφραζόσουν και να τις στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.