Ευχές και Χριστουγεννιάτικά παραδοσιακά κάλαντα δέχτηκε το διήμερο 24 & 25 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών στο Επισκοπικό Μέγαρο στη Λαμία.

Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν πολλά Σχολεία της Πόλεως, Ενορίες, Σύλλογοι, Φορείς, Οπλίτες του ΚΕΥΠ καθώς και δεκάδες παιδιά, οι οποίοι περνούσαν το κατώφλι του Επισκοπείου και με τις φωνές και τα μουσικά όργανά τους λάμπρυνα την ήδη γιορτινή ατμόσφαιρα του, ενώ γινόταν δεκτοί με πολύ αγάπη και απλότητα από τον Σεβασμιώτατο.

Αναλυτικά τα κάλαντα έψαλλαν: Μαθητές του Φθιωτικού Ωδείου «Καραμπογιά», των 14ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων, του 6ου Γυμνασίου, Η μεικτή χορωδία της Ενορίας των Αγίων Αποστόλων Λαμίας, Φοιτητές του Δημόσιου ΙΕΚ Λαμίας, εκατοντάδες Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, Οπλίτες του ΚΕΥΠ, το Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, μέλη της Ενώσεως Μικρασιατών Λαμίας, άπαντα τα μέλη της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, τα Κορίτσια του Ορφανοτροφείου Θηλέων, μικρά παιδιά της Προσκοπικής Λέσχης Λαμίας και παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου της Αγίας Παρασκευής Λαμίας.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος έδιδε την Αρχιερατική του ευλογία, αντάλλαζαν ευχές για την Εορτή των Χριστουγέννων και ελάμβαναν εόρτιο κέρασμα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.