Τις ευχές επισήμων, κλήρου και λαού δέχθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, ο οποίος άγει την ονομαστική του εορτή.

“Ευχαριστούμε το Θεό για την αγάπη του κόσμου, που αγαπά τον Χριστό και την Εκκλησία και εύχομαι κι εγώ σε όλο τον κόσμο να έχει την ευλογία του Θεού και την ειρήνη του Χριστού στις καρδιές του”, ανέφερε το μεσημέρι, στο ΚΥΠΕ, ο Μητροπολίτης Λεμεσού, λίγο πριν από το γεύμα που παρέθεσε στα μέλη της Ιεράς Συνόδου.

Στο οποίο γεύμα παρακάθισαν οι Μητροπολίτες Πάφου, Ταμασσού, Μόρφου, Αμμοχώστου και Βόστρων, οι Επίσκοποι Αρσινόης και Λήδρας και ο Μητροπολίτης Σασσίμων, Γεννάδιος, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Χθες τελέστηκε Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αθανάσιου, του Επισκόπου Καρπασίας Χριστοφόρου και του Επισκόπου Μεσαορίας Γρηγόριου και το πρωί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξαρχόντος του Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου και συλλειτουργούντων του Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεου, του Επισκόπου Λήδρας Επιφάνειου και του Επισκόπου Αμαθούντας Νικόλαου.

από typow.com.cy

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.