Σε συγχαρητήρια μηνύματα εξέδωσαν βουλευτές από την Κρήτη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου κ. Ευγένιου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις των βουλευτών:

Μαμουλάκης: Καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Με την αναγγελία εκλογής του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Μια νέα εποχή για την Εκκλησία της Κρήτης ξεκινάει με την εκλογή στη θέση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου, έπειτα από απόφαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου που μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Αρχιεπίσκοπος θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία και στη νέα του αποστολή και θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του προκατόχου του, κ.κ. Ειρηναίου. Εύχομαι στον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο καλή δύναμη και κάθε επιτυχία. Άξιος!».​

Δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου Νίκου Ηγουμενίδη για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Ο Νίκος Ε. Ηγουμενίδης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Θερμά συγχαρητήρια στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο για την εκλογή του στη θέση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης. Είναι ένας άξιος ιεράρχης με μια σημαντική εκκλησιαστική πορεία που θα εμβαθύνει στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας της Κρήτης. Είμαι βέβαιος πως και από τη νέα του θέση θα ανταποκριθεί επ’ ωφελεία της Κρήτης επάξια στα νέα του καθήκοντα μπροστά στη δύσκολη εποχή και τις προκλήσεις που διανοίγονται για τον τόπο. Ευχές για μακροημέρευση, υγεία και δύναμη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.