Στις 27 Μαρτίου 2021 η Ορθόδοξη Εκκλησία των Ιεροσολύμων τίμησε τα ονομαστήρια του Προκαθημένου αυτής Μακαριωτάτου Πατριάρχη κ.κ. Θεοφίλου Γ´.

Ανάμεσα σε όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς ήταν ο επικεφαλής της Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αποστολής στην Ιερουσαλήμ αρχιμανδρίτης Αλέξανδρος Γέλισοφ, η καθηγουμένη της Ιεράς γυναικείας Μονής Ορεινής στο Αϊν Καρέμ Αικατερίνη Τσερνισόβα, στελέχη της Αποστολής και αδελφές της Μονής.

Εκπρόσωποι της Ρωσικής Εκκλησιαστικής Αποστολής με τη σειρά τους ανέγνωσαν το συγχαρητήριο μήνυμα του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου και μετέφεραν στον Μακαριώτατο τη συγχαρητήρια επιστολή του προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα.

Στη συνέχεια στελέχη της Ρωσικής Αποστολής ευχήθηκαν προσωπικά στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας των Ιεροσολύμων για τα ονομαστήρια και ζήτησαν την πρωθιεραρχική του ευλογία για το περαιτέρω έργο στον εκκλησιαστικό-διπλωματικό στίβο, ενώ οι αδελφές της Μονής Ορεινής έψαλαν του Μακαριωτάτου το «Πολυχρόνιον».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.