Η Παναγία μας, η Μητέρα του Θεού αλλά και όλου του κόσμου, μάς προσκαλεί μητρικά και παρηγορητικα να προσπέσουμε στην αγκάλη Της. Στον Βύρωνα και στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας βρίσκονται ενώπιον ενός συνεχούς θαύματος με την ιερά εικόνα της Παναγίας Παρηγόρητριας να δακρύζει επί έναν και πλέον χρόνο ασταμάτητα.

Για τον λόγο αυτό, θα τελεσθεί ΙΕΡΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 ώρα 6:00μμ, στο τέλος του οποίου θα εμβαπτισθούν Δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και θα διανεμηθούν στους πιστούς.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια των (ΙΘ’) Παναγίων Δημητρίων 2021, τελείται ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ στη χάρη της Παναγίας της Παρηγορητρίας, καθημερινά από 07:00 έως 09:00 το πρωί, ενώ ψάλλεται έμπροσθεν της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης Ιεράς Εικόνος, ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ώρα 11:00 το πρωί και ώρα 6:00 το απόγευμα καθημερινά.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός, για την προσκύνηση της Εφεστίου Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας , καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ . Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 210 7660943.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.