Μητρόπολη Λευκάδος-Ευχαριστήριο οικογένειας ιερέως π. Σωτηρίου Τσάρκου

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ολόκαρδες ευχαριστίες μας, σε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στην πολυετή δοκιμασία και το πένθος μας για την πολυαγαπημένη μας σύζυγο και μητέρα Θεοδώρα πρεσβυτέρα. Ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, π. Θεόφιλο, όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και των άλλων περιοχών της πατρίδος μας, αλλά και όλους εκείνους που την επισκέφτηκαν ή επικοινώνησαν μαζί της και την στήριξαν στην δοκιμασία της στα νοσηλευτικά ιδρύματα ιδιαιτέρως δε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νικιάνας, καθώς και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αυτής: «Οι Σκάροι» και «Σύλλογος Επαγγελματιών και Περιβάλλοντος Νικιάνας» για τη δωρεάν μεταφορά των συγχωριανών και Λευκαδίων στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και την εν γένει υποστήριξη. Ευχόμαστε ο γεννηθείς και αναστάς Κύριός μας, να σηματοδοτεί κάθε σκέψη και έργο όλων μας.

Σας κάνουμε γνωστό, ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στο Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας, θα τελεσθεί το 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Θεοδώρας μας.

Οικογένεια ιερέως π. Σωτηρίου Τσάρκου
εφημερίου Νικιάνας

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.