Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες προς τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή δια την άμεση απόκριση του σε αίτημα του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Αμφιλοχίου δια την ασφαλτόστρωση των προαύλιων χώρων των Ιδρυμάτων της Ι. Μητροπόλεως, εκτάσεως 1.000 τ.μ., ως και δια την διαχρονική αρωγή του εις τις κατά καιρούς ανάγκες της Ι. Μητροπόλεως μας.

Οι χώροι αυτοί καλύπτουν: τις ανάγκες του 5ου Νηπιαγωγείου Κισάμου, το οποίο φιλοξενείται, δωρεάν, σε κτίριο που έχει παραχωρήσει η Ι.Μητρόπολις, τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου, η οποία επίσης φιλοξενείται σε κτίριο της Ι. Μητροπόλεως, με συμβολικό τίμημα, ως και τις ανάγκες του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου, καθώς και αυτό φιλοξενείται, επίσης δωρεάν, σε ιδιόκτητο κτίριο της Ι. Μητροπόλεως.

Επιπροσθέτως ευχαριστεί την Κατασκευαστική Εταιρεία «ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Ε.», τους κ.κ. Εμμανουήλ Πετράκη και Στυλιανό Πετράκη, τόσο δια την άρτια εκτέλεση του έργου, όσο και δια την διαχρονική στήριξη τους εις το πολυσχιδές έργο της Ι. Μητροπόλεως.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η άμεση ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικολάου Καλογερή σε αίτημα μας ασφαλτόστρωσης των προαύλιων χώρων της Ι. Μητροπόλεως μας, οι οποίοι εξυπηρετούν και καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του 5ου Νηπιαγωγείου Σχολείου Κισάμου, όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισάμου ως και του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισάμου, καθώς στεγάζονται-φιλοξενούνται σε κτίρια της Ι. Μητροπόλεως μας, προσφέροντας η καθ΄ ημάς Ι. Μητρόπολις και δια του τρόπου αυτού μέγιστο κοινωνικό έργο στον τόπο και τους ανθρώπους του, η ασφαλτόστρωση των 1.000 τ.μ. συμβάλλει ουσιαστικά και έμπρακτα στην ομαλότερη και ασφαλέστερη κίνηση του πλήθους που καθημερινά κινείται και χρησιμοποιεί τους χώρους αυτούς (Μαθητές, Γονείς, Εκπαιδευτικοί, Εργαζόμενοι Π.Υ. Κισάμου, Εθελοντές Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Κισάμου), ως και τόσοι άλλοι που εξυπηρετούνται και διευκολύνονται από τις συναλλαγές τους με τους χώρους αυτούς. Εγκάρδια ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή δια την καλωσύνη της αποκρίσεως του στο περί ου ο λόγος αίτημα μας ως και σε κάθε αίτημα μας, ως και την Κατασκευαστική Εταιρεία «ΕΡΓΟΚΑΤ Α.Ε.», τους κ.κ. Πετράκη Εμμανουήλ και Πετράκη Στυλιανό δια την αρτιότητα εκτέλεσης του έργου ως και δια την πολυσχιδή αρωγή τους εις την ταπεινή μας διακονία, πολύτιμοι συνοδοιπόροι και αρωγοί. Στην κάλυψη αναγκών και ανακούφισης των ανθρώπων του τόπου και της ευρύτερης περιοχής μας οφείλουμε, έχουμε χρέος, όλοι μας (Φορείς και Πρόσωπα) να τείνουμε ευήκοο ους, ενώνοντας δυνάμεις, επ΄ ωφελεία του τόπου και των ανθρώπων του. Οι ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου ας λειτουργούν ως αιτία-ευκαιρία δημιουργίας, ενότητας και προόδου, για το κοινό καλό, και όχι ξιφουλκισμών και αντιπαλοτήτων», κατέληξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ.Αμφιλόχιος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.