Αγωνιστής και αυτή τη φορά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός απέναντι στον δύσκολο ιό του covid-19, κατάφερε πριν από λίγο να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύονταν τα δύο τελευταία 24ωρα, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο. Στην οικία του συνεχίζει την κατά τον νόμο παραμονή του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί την Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Χανίων τονίζοντας την άοκνη εργασία τους στον άνισο και δύσκολο αγώνα, χωρίς όμως να χάνουν τη θυσιαστικότητα και την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπό τους.
Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και το δώρο μας ας είναι η συμμόρφωσή μας στις εντολές της πολιτείας.
Οι άνθρωποι αυτοί αψηφούν οικογένεια, ξεκούραση, και κάποιοι έχουν γίνει θύματα της ασθένειας, κυρίως όταν δεν είχαν ακόμη εμβολιαστεί για ένα ολόκληρο χρόνο συνεχίζοντας να προσφέρουν τη ζωή τους στον ασθενή.

Παράλληλα ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τις ευχές, ευχόμενος να έχουν καλή ανάρρωση όλοι όσοι ασθενούν, ιδιαίτερα με covid 19 και όσοι νοσηλεύονται ο Θεός να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους.
Προσοχή Είναι πολύ ύπουλη ασθένεια. Μέχρι τότε χρειάζεται προσοχή από όλους μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.