Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα επισκέφτηκε την προηγούμενη Παρασκευή, στα γραφεία της Μητροπόλεως, ο Ευρωβουλευτής της «ΕΛΙΑΣ – ΔΗ.ΠΑ.» κ. Νικόλαος Ανδρουλάκης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, συμμετείχε κι ο επιστημονικός συνεργάτης της Ι. Μ. Ιλίου και υπεύθυνος του «Προγράμματος Ρομά» κ. Δημήτριος Ανυφαντάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για θέματα της τρέχουσας ευρωπαϊκής επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσφυγικό και τις προεκτάσεις που αυτό έχει στην διαμόρφωση των διεθνών σχέσεων. Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο παιδαγωγικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως και συμφωνήθηκε η λήψη σημαντικών συνεργατικών πρωτοβουλιών για την πολύπλευρη στήριξη αναξιοπαθούντων ομάδων συνανθρώπων μας.

Τέλος, ο κ. Αθηναγόρας ευχαρίστησε τον Ευρωβουλευτή για την επίσκεψη και το εγκάρδιο ενδιαφέρον του για τα ζητήματα της Μητροπόλεως, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη κοινού βηματισμού Πολιτείας κι Εκκλησίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τον ελληνικό λαό.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.