ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Πότε βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ, μέχρι πότε παίρνει παράταση η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη με τα εισοδηματικά κριτήρια έχει εκδοθεί εδώ και μέρες ωστόσο, μπέρδεμα δημιουργεί σε πολλούς η φορολογική δήλωση που είναι υποχρεωτικό να δηλωθεί.

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβαίνει το ποσό των 36.000€ και συγκεκριμένα:

τις 27.000€ για μητέρες που έχουν έως δύο (2) παιδιά,

τις 30.000€ για μητέρες που έχουν τρία (3) παιδιά,

τις 33.000€ για μητέρες που έχουν τέσσερα (4) παιδιά, και

τις 36.000€ για μητέρες που έχουν από πέντε (5) παιδιά και άνω

Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα οριστικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2019-2020 θα γίνουν γνωστά στις 21 Ιουλίου.

Οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 90.000 ενώ οι γονείς έχουν δικαίωμα μέχρι σήμερα για να κάνουν αιτήσεις στο eetaa.gr για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 ενώ θα πρέπει να στείλουν και τα σχετικά δικαιολογητικά στις διευθύνσεις που έχει ορίσει η ΕΕΤΑΑ. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορταζ του Dikaiologitika News η ΕΕΤΑΑ θα αναρτήσει στις 12 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή, τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, εφέτος θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, (το 2018 είχαν δοθεί 141.000 voucher), με μία οριστική κατανομή, ώστε οι γονείς να γνωρίζουν εξαρχής τα οριστικά αποτελέσματα και εάν δικαιούνται voucher.

Υπενθυμίζουμε ότι, έως πέρυσι η διαδικασία ολοκληρώνονταν σε δύο φάσεις. Μία κατανομή το καλοκαίρι και μία τον Σεπτέμβριο.

Πότε δίδεται παράταση στο πρόγραμμα κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.