ΕΕΤΑΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Μπείτε τώρα στο eetaa.gr για να διαβάσετε τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΕΕΤΑΑ.

Τις πρώτες ημέρες υποβολής ενστάσεων υπήρξαν δυσκολίες και προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι αιτούντες που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή τους παρατάθηκε έως και την Παρασκευή 19/7/2019 στις 24:00.

Eetaa.gr-Αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει εκδώσει η ΕΕΤΑΑ “μετά την εξέταση των ηλεκτρονικά υποβληθεισών ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί Πίνακες των ωφελούμενων ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα και θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ την Τρίτη 23/7/2019.

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Την Παρασκευή 19 Ιουλίου έληξε η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων ενώ έχει δοθεί παράταση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η ΕΕΤΑΑ επεξεργάστηκε τις ενστάσεις που υποβλήθησαν ηλεκτρονικά ως και την Παρασκευή 19 Ιουλίου και κατέληξε στα τελικά αποτελέσματα.

Η ΕΕΤΑΑ, που είναι ο αρμόδιος φορέας και έχει οριστεί ως δικαιούχος της δράσης, αξιολογεί την πληρότητα των φακέλων και εγκρίνει τις αιτήσεις με διαφάνεια και σεβασμό στα κριτήρια του προγράμματος.

Ενόψει της ανακοίνωσης των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ, βασικός στόχος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.