ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ – Χάος προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο Π. Σεραφείμ, αρχιμανδρίτης Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, λέγοντας τα πράγματα με το ονομά τους!

Αρχικά, ο πατέρας Σεραφείμ είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολής», και είπε για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», είπε ο Πατέρας Σεραφείμ, προκαλώντας την έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος είπε: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (2)
  1. Μαρκόπουλος Γιώργος 2 μήνες πριν

    Για τον Τατσόπουλο: ο υπερφίαλος εγωκεντρισμός του δεν θα τον αφήσει ποτέ να καταλάβει την μεγάλη χάρη που του έκανε ο Κύριος. Κρίμα διότι έχει μια δεύτερη ευκαιρία την οποία θα σπαταλήσει.

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. Σύμη Κακαλη 2 μήνες πριν

    Έδωσε ρέστα….σήμερα ένιωσα περήφανη ….υπάρχουν φωτεινοί ιερείς….μπραβοοοο……μακάρι να τον γνωρίσω…..μαζί του……μπραβοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.