Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διενεργείται αυτές τις ημέρες στοχεύει στο να βγουν στην επιφάνεια και να αναζητηθούν τα αίτια της απίστευτα βίαιης συμπεριφοράς της οποίας έγιναν δέκτες οι οικότροφοι μαθητές.

Ένορκη διοικητική Εξέταση διενεργείται αυτές τις ημέρες στη Ριζάρειο Εκκλησιαστική σχολή κατόπιν εντολής του Υπουργείου.

Την έρευνα πυροδότησε το δημοσίευμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με τίτλο Τρόμος σε εκκλησιαστική σχολή-Έκκληση μαθητών σε Ιεράρχες και Υπουργείο στο οποίο δημοσιεύσαμε επιστολή – έκκληση του συνόλου σχεδόν των μαθητών της σχολής προς το διοικητικό συμβούλιο, στην οποία περιγράφουν περιστατικά απίστευτης βιαιότητας που υπέστησαν από υπεύθυνο του οικοτροφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω άτομο, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του στη σχολή και υπηρετεί σε άλλο πόστο.

Τις ημέρες αυτές οι μαθητές δίνουν καταθέσεις στα αρμόδια όργανα στις οποίες περιγράφουν αυτά ακριβώς που είχαν καταγγείλει και στην επιστολή τους που είχαν στείλει στο διοικητικό συμβούλιο και στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής Δανιήλ, μίλησε στα παιδιά, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, ενδιαφέρθηκε να μάθει ακριβώς τι είχε συμβεί και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

Είναι παρήγορο το γεγονός ότι τόσο η πολιτεία όσο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου ενδιαφέρθηκαν για το θέμα και βοηθούν στην επίλυσή του.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.