Στην αντίδραση που προκάλεσε από εκκλησιαστική ιστοσελίδα, η δημοσίευση μιας εικόνας στο προφίλ του στο Facebook, την παραμονή του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας – Απαντά στην εκκλησιαστική ιστοσελίδα: «Διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε ο Χριστός».

Μια ανάρτηση του ηθοποιού την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εκκλησιαστικής ιστοσελίδας ekklisiaonline

Στην αντίδραση που προκάλεσε από εκκλησιαστική ιστοσελίδα, η δημοσίευση μιας εικόνας στο προφίλ του στο Facebook, την παραμονή του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ «ανέβασε» την εικόνα μιας μετανάστριας, η οποία κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό και την παρομοίασε με την Παναγία, κάνοντας το ακόλουθο σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατες παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγία είναι?».

Η ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline αντέδρασε στη δημοσίευση αυτή, αναφέροντας ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ηθοποιού.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε στην αντιδράση αυτή, και με δήλωσή του στην εφημερίδα On Time, ανέφερε: «Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δε μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.