Η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε καρέ – καρέ το ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε τελείως τη ζωή της. Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα οδήγησε σε ακρωτηριασμό του ενός δαχτύλου στο δεξί της χέρι.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε στον ALPHA για τις στιγμές που βίωσε έπειτα από το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Εμφανώς φορτισμένη η Έρρικα Πρεζεράκου περιέγραψε ότι «το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα… έτσι και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες».

«Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, προφανώς, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι κάποιος έχει πέσει μέσα στη θάλασσα» πρόσθεσε η αθλήτρια.

«Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό και κάνω αυτή την κίνηση, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει γιατί είναι στην κλίση των 300 μοιρών. Πάει να κάνει έναν κύκλο ουσιαστικά, μια στροφή. Την ώρα που βγαίνω, θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και, την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες».

Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε και για τις στιγμές που βίωσε κατά την αεροδιακομιδή της με το ελικόπτερο.

«Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά, που το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου και συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κινήσεις για να το κάνεις αυτό.

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να εργαστείς στον βαθμό που μπορούσες να εργαστείς πριν και φυσικά δεν μπορώ να κάνω και απλές καθημερινές κινήσεις» συμπλήρωσε η Έρρικα Πρεζεράκου. «Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή, όλη μου η καθημερινότητα».

«Μετά το χειρουργείο ένιωθα ότι ήμουν στις προσευχές των ανθρώπων. Αισθάνθηκα μεγάλη ευγνωμοσύνη τις δυο μέρες μετά το χειρουργείο, ήταν ευλογημένες» κατέληξε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.