Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Στην αχανή Αυστραλία κατάφερε να επισκεφθεί μέσα στα πρώτα δύο χρόνια κάθε γωνιά, όπου υπάρχει χριστιανός ορθόδοξος και να απλώσει το χέρι του προς όλους όσοι θέλησαν να κρατηθούν γερά από την αγάπη του Θεού.

«Ευγνωμοσύνη και δικαίωση για την αναζωογονητική εμπειρία που ζήσαμε στην πορεία αυτής της διετίας, και συνάμα ελπίδα και αισιοδοξία για τις ημέρες που έπονται, ημέρες που προοιωνίζονται ειρηνικές και δημιουργικές για την τοπική μας Εκκλησία, με πηδαλιούχο της τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. Μακάριο. Με την ευκαιρία της σημερινής δεύτερης επετείου της ενθρονίσεως του Ποιμενάρχου μας, προσευχόμαστε όλοι ο Παντοδύναμος Θεός να του χαρίζει υγεία, δύναμη και μακροημέρευση, για να εκπληρώσει όλες τις ευσεβείς προσδοκίες του ελληνορθόδοξου ποιμνίου της πέμπτης ηπείρου», αναφέρει το Βήμα της Εκκλησίας της Αυστραλίας με αφορμή την επέτειο δύο χρόνων από την εκλογή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.