Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στο στρατόπεδο «ΛΓΟΥ (ΠΒ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΓΑ», η μνήμη της Προστάτιδας του Πυροβολικού, Αγίας Βαρβάρας. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία της Λάρισας και πλήθος κόσμου.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας με τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου καθώς και και την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής από τον διοικητή της μονάδας, Ταξίαρχο Ν. Τυροπάνη.

Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε περιήγηση στην έκθεση Οπλικών Συστημάτων και Φωτογραφικού Υλικού στον προαύλειο χώρο του Στρατοπέδου «ΜΠΟΥΓΑ», όπου ο διοικητής της μονάδας και οι αξιωματικοί ενημέρωσαν τον αρχηγό ΑΤΑ, αντιπτέραρχο Γ. Φασούλα και τους προσκεκλημένους για τα εκθέματα και τις δυνατότητες του Πυροβολικού.

Οι εκδηλώσεις που ήταν ανοιχτές για το κοινό, έκλεισαν με δεξίωση που παρατέθηκε προς τιμής των παρευρισκομένων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λάρισας κ. Β. Πινακάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Θ. Μαμάκος, η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Δυμβουλίου κ. Μ. Καμηλαράκη – Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, δημοτικός σύμβουλος κ. Δ. Γεωργάκης, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και πλήθος κόσμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.