Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος της Καλλιθέας και στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Δείτε χάρτη: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθήνα – Live εικόνα
Κίνηση θα συναντήσουν αυτή την ώρα, μεσημέρι Τετάρτης, οι οδηγοί σε αρκετά σημεία της Αττικής.

Συγκεκριμένα, αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη.

Παράλληλα, προβλήματα σημειώνονται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος των Αμπελοκήπων και στα δύο ρεύματα. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα υπάρχει στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο ύψος της Καλλιθέας και στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Μειωμένο αναμένεται να καταβληθεί και φέτος το Δώρο Πάσχα στους μισθωτούς εργαζομένους των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή λόγω της πανδημίας αλλά και σε αυτούς που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εντάσσονται στα ευνοϊκά μέτρα με τους πληττόμενους ΚΑΔ. Αυτό θα συμβεί επειδή οι εργαζόμενοι αυτοί θα βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής.

Η καταβολή του Δώρου Πάσχα θα αντιστοιχεί στο διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 30 Απριλίου του 2021 και οι εργαζόμενοι θα λάβουν το Δώρο ανάλογα με το διάστημα που έχουν εργαστεί.

Ωστόσο κανονικά αναμένεται να λάβουν το Δώρο Πάσχα 2021 οι μισθωτοί εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που δουλεύουν κανονικά εν μέσω πανδημίας. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι μισθωτοί που αμείβονται με μισθό ή με ημερομίσθιο, δικαιούνται από τους εργοδότες τους: Δώρο Πάσχα ίσο με μισό μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 15 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.