ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2019 : Πληρωμές δώρου Χριστουγέννων. Οι ειδικότητες για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Αιτήσεις τώρα στην πλατφόρμα Koinonikomerisma.gr για το κοινωνικό μέρισμα.

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στους δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Χριστουγεννιάτικες πληρωμές : Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.

Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2019

Περισσότερες από 265.000 αιτήσεις για τη χορήγηση του έκτακτου κοινωνικού μερίσματος μέσα στις δύο πρώτες ώρες από το άνοιγμα της πλατφόρμας συγκέντρωσε η ΗΔΙΚΑ.

Ωστόσο, από αυτές, εγκρίσεις χορήγησης δόθηκαν μόλις στις 44.000 με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες να μένουν με την… απορία και να κατακλίζουν από χθες το τηλεφωνικό κέντρο τόσο της ΗΔΙΚΑ (που λειτουργεί το www.koinonikomerisma.gr ) όσο και της ΑΑΔΕ (που ετοίμασε τις λίστες των δικαιούχων).

Ήδη στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ αναρτήθηκε ειδοποίηση για τους γονείς με παιδιά ΑΜΕΑ, κατηγορία στην οποία έχουν εντοπιστεί πολλά προβλήματα και απορριπτικές αποφάσεις από την 1η στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα.

«Διευκρινίζεται ότι για τα εξαρτώμενα μέλη π.χ. ΑΜΕΑ που υποβάλλουν και τα ίδια φορολογική δήλωση, το αίτημα πρέπει να υποβάλλεται από τον γονέα στου οποίου τη φορολογική δήλωση είναι εξαρτώμενα».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.