Στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αυλόγυρο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Κοινότητα του Μεγάλου Ρεύματος στον Βόσπορο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση της Κοινότητας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «κόντρα στα δυσοίωνα μηνύματα της εποχής και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, και την χάρη των Ταξιαρχών, στήθηκε στον αυλόγυρο της ομώνυμης εκκλησίας, στον Βόσπορο, το 8 μέτρων δέντρο με το μεγάλο φωτεινό αστέρι στην κορυφή του. Τα παιδιά της Κοινότητας του Μεγάλου Ρεύματος στόλισαν, για πρώτη φορά, το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο που φιλοξένησε στην ιστορία της η άλλοτε κραταιά ελληνική κοινότητα του Βοσπόρου. Ευχές για υγεία και πρόοδο, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, έστειλαν με την δράση αυτή οι νεαροί Πολίτες . Καλές εορτές σε όλους!»

Η Εφοροεπιτροπή του Μ.Ρεύματος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο κλίμα αλλά και στα μέτρα προστασίας των ημερών. Η Ανθή Θάνου θα διαβάσει χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα τραγουδήσει κάλαντα από όλη την Ελλάδα, μέσα από διαδικτυακό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει με μεγάλη φροντίδα και το αφιερώνει στα παιδιά κάθε ηλικίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.