ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: Δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ αναμένεται να λάβουν άνεργοι δικαιούχοι που έχουν επιδοτηθεί από τον οργανισμό το διάστημα από 1 Μαΐου 2018 έως και 31 Δεκεμβρίου 2018. Το δώρο Χριστουγέννων ΟΑΕΔ 2018 αναμένεται και φέτος να δοθεί όπως κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των εορτών. Ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2018, και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια, ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης.

Δώρο Χριστουγέννων 2018 – Ποιοι το δικαιούνται

Το Δώρο Χριστουγέννων 2018 από τον ΟΑΕΔ θα έχει πληρωθεί και φέτος, οπωσδήποτε πριν την εβδομάδα των Χριστουγέννων, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, μπορεί να γίνει η πληρωμή και εντός του πρώτου 15νθημέρου του Δεκεμβρίου.

Δώρο χριστουγέννων ΟΑΕΔ – ποσά

Το Δώρο Χριστουγέννων δίνεται στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Εφόσον οι δικαιούχοι έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.

Να σημειωθεί ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.

Ακριβής ημερομηνία για την καταβολή χρημάτων στα πλαίσια του προγράμματος – Δώρο Χριστουγέννων 2018 ΟΑΕΔ, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.