Η ανταπόκριση των Ζακυνθινών στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου και του Σεβ. Μητροπολίτη Διονυσίου Δ’ για βοήθεια στους πολύπαθους αδελφούς τους στην Καρδίτσα ήταν συγκλονιστική.

Σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2020, συσκευάστηκαν, φορτώθηκαν και πήραν τον δρόμο τους για Καρδίτσα 1.912 κιλά ελαιολάδου, προϊόν της αγάπης των Ζακυνθίων (Ενοριών, Μονών και ιδιωτών), οι οποίοι, ευαισθητοποιούμενοι από την απρόσμενη καταστροφή που υπέστη η περιοχή εκείνη εκ της ορμής του πρόσφατου μεσογειακού κυκλώνα, έσπευσαν να συνεισφέρουν -το κατά δύναμιν- προς τους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.

Το λάδι μεταφέρεται ήδη στην Καρδίτσα από την πάντα πρόθυμη, σε έργα αγάπης της Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου, Μεταφορική Εταιρεία ΜΟΥΖΑΚΗΣ και θα παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών, κατά την διάκριση τού εκεί Ποιμενάρχου κ. Τιμοθέου.

Την ευθύνη της συλλογής της εν λόγω ανθρωπιστικής βοήθειας είχε ο Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κεφαλληνός και οι καλοί συνεργάτες του, στην Ενορία των οποίων (δηλαδή στους Αμπελόκηπους Ζακύνθου) οι Ζακυνθινοί μπορούσαν να αφήσουν την συνεισφορά τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.