Μία σημαντική πρωτοβουλία ανέπτυξε σήμερα Μ.Πέμπτη η εταιρία CELESTYAL CRUISES με την δωρεάν διάθεση σημαντικού αριθμού τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό να δοθούν, μέσω των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, σε άπορες οικογένειες για τις ημέρες του Πάσχα.

Δεν είναι, εξάλλου, πρώτη φορά που η εταιρία του κ.Κωστάκη Λοΐζου συνδράμει στις φιλανθρωπικές δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας. Η συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και της CELESTYAL CRUISES και μέσω της κρουαζιέρας με τις προσκυνηματικές περιηγήσεις που διοργανώνουμε και μέσω άλλων δράσεων, στηρίζεται αρκετά χρόνια στην αγάπη και το αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ.Κωστάκη Λοΐζου «διότι σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάει και η πατρίδα μας και η Ήπειρός μας και ο Πλανήτης μας, η φιλογένεια και η φιλανθρωπία και η καλοσύνη, αποτελούν τα εφαλτήρια για την υπέρβαση αυτής της κρίσεως».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος των Επιχειρήσεων καπετάν – Γιώργος Κουμπενάς σημείωσε ότι «σαν εταιρία που έχουμε έδρα τον Πειραιά, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε ανταποδίδοντας την φιλοξενία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Μητρόπολη για το τεράστιο έργο που επιτελεί όλο αυτό το διάστημα και τα προηγούμενα χρόνια στην κρίση, αλλά και τώρα ιδιαίτερα. Ειδικά τον Σεβασμιώτατο για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο».

Γραφείο Αιρέσεων Ι.Μ.Πειραιώς
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.