Γράφει η Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Σημαντική δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Λαμιέων στο Φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, με πρωτοβουλία του, απέστειλε μεγάλο αριθμό τροφίμων στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας με σκοπό την ενίσχυση του μεγάλου Φιλανθρωπικού έργου.

Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, τα τρόφιμα διενεμήθησαν αμέσως στα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης, τα οποία καθημερινά προσφέρουν φαγητό σε 500 και πλέον εμπεριστάτους συνανθρώπους μας, καθώς και στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο που για κόμη μια φορά συμπαρίσταται ως αρωγός στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως και του ευχήθηκε ο Δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει υγεία, δύναμη και κάθε ευλογία στη ζωή και το έργο του.

Δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Λαμιέων στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.