Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο επισκέφτηκαν σήμερα, Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, στα Γραφεία της Μητρόπολης, ο Διοικητής της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) Κορινθίας κ. Απόστολος Μπουτζιώλης, Υπαστυνόμος Α΄, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία Αστυνομικών.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παραλαβή από τον Σεβασμιώτατο, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους, υπηρεσιακών στολών για την ενίσχυση εκτέλεσης των βεβαρυμμένων καθηκόντων τους, αξίας 4.000€ και να εκφράσουν την χαρά τους και την ευγνωμοσύνη τους για την συγκεκριμένη δωρεά.

Το πολύ θερμό κλίμα της επίσκεψης επισφραγίσθηκε με συζήτηση και ανταλλαγή, απόψεων για θέματα γύρω από την αστυνόμευση και την κατάσταση, που επικρατεί, τις πολύ ιδιαίτερες αυτές ημέρες που διανύουμε, στην τοπική μας κοινωνία. Φυσικά στην συζήτηση δόθηκε έμφαση και στην διαχρονικά υποδειγματική συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και όλων των υπ’ αυτήν Υπηρεσιών, όπως η Ο.Π.Κ.Ε. Κορινθίας, με την τοπική Εκκλησία, ενώ παράλληλα ο Σεβασμιώτατος άκουσε τους προβληματισμούς και τα θέματα που απασχολούν τους «μάχιμους» αστυνομικούς και φύλακες.

Ο κ. Διοικητής ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ευγενική του χορηγία ενώ από την πλευρά του, ο Μητροπολίτης Κορίνθου τους ευχήθηκε να επιτελούν με υγεία, ειρήνη και ασφάλεια τα καθήκοντά τους αλλά και «καλό Πάσχα»!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.