Διακόσιες ασπίδες προστασίας προσώπου για τους επαγγελματίες υγείας, προσέφερε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στην κρίσιμη περίοδο της πανδημίας Covid-19, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης πραγματοποίησε μια επίσκεψη ενθάρρυνσης, στηρίζοντας εμπράκτως τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο προστατευτικός εξοπλισμός, που κρίνεται απαραίτητος για τους προασπιστές της υγείας, παραδόθηκε από τον ίδιο τον Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Μιχαήλ Καραβιώτη και τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη.

Ο Μητροπολίτης συζήτησε με τους εκπροσώπους της Διοίκησης σχετικά με τις προκλήσεις που δέχτηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα στην αντιμετώπιση της επείγουσας κατάστασης.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια της συνομιλίας τους, η ενσωμάτωση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας στη λειτουργία του Νοσοκομείου και η προετοιμασία για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19 έγιναν με ταχείς ρυθμούς και αποδείχτηκαν αποτελεσματικές.

Παρά το ότι η πίεση που δέχτηκαν οι άνθρωποι του Γ.Ν. Παπαγεωργίου ήταν μεγάλη, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις επιταγές της νέας εργασιακής καθημερινότητας.

Ο Μητροπολίτης θαύμασε τις προσπάθειες όλων και τις χαρακτήρισε αξιέπαινες.

Από την πλευρά τους, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου τον ευχαρίστησαν θερμά για τη δωρεά των ασπίδων προστασίας αλλά και τη διαχρονική στήριξή του στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.