Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα το πρωί μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του κ. Γιανναρά Βασίλειου, ως εκπροσώπου του κ. Ιωάννη Κούστα της εταιρείας Danaos Κατασκευές, για την ανέγερση του πρώτου Κέντρου Αλτσχάιμερ στην Ελλάδα. Ένα όραμα του Αρχιεπισκόπου που θα υλοποιηθεί μέσα από αυτήν την συνεργασία.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αξίας 3.000.000 ευρώ που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της υγείας και θα ανεγερθεί στο Δήλεσι. Αμέσως μετά υπεγράφη ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Αρχιεπισκόπου και του υφυπουργού Υγείας κ. Δημήτρη Βαρτζόπουλου, ώστε μετά την ανέγερση του Κέντρου, να τεθεί άμεσα σε λειτουργία υπό την εποπτεία του υπουργείου Υγείας.

Τόσο ο κ. Γιανναράς, όσο και ο Υφυπουργός ευχαρίστησαν τον Αρχιεπίσκοπο και τον Επίσκοπο Τανάγρας κ. Απόστολο, Διευθυντή του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις Βρυξέλλες, για την βοήθειά τους στην επίτευξη του στόχου.

Νωρίτερα ο Αρχιεπίσκοπος είχε συνάντηση με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη και τον Επίσκοπο Τανάγρας, ώστε να υπάρξει συνεργασία για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού και την καταστολή όλων των φαινομένων βίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.