«Έχω πει κατ΄ επανάληψη ότι θα έπρεπε να υπάρχει με μια μονοκοντυλιά ότι «άπαντες οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο». Δεν μπορεί μια νοσηλεύτρια να λέει ότι θέλει ή να λέει ότι θέλει ένας παπάς, ο οποίος πρέπει να κατευθύνει το ποίμνιο του όχι μόνο για την σωτηρία την πνευματική, αλλά και την σωματική».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος μιλώντας σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 .

Ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε ότι όπως μια επιχείρηση περιμένει να δεχθεί με ασφάλεια τους πελάτες της έτσι και οι ναοί πρέπει να δέχονται με ασφάλεια τους πιστούς, οι οποίοι με τον οβολό τους στηρίζουν τους ναούς για να καλύπτουν τα έξοδα τους, τονίζοντας συχνά ότι «πρέπει όλοι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός».

Από την πλευρά του ο Καθηγητής Πνευμονολογίας ΜΕΘ, Θόδωρος Βασιλακόπουλος, εξήρε τον λόγο του Μητροπολίτη, λέγοντας ότι τέτοιες φωνές είναι εκείνες που πρέπει να εισακούονται από τους πιστούς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.