Την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Ζακύνθου «Άγιος Διονύσιος», σχετικά με την άψογη αντιμετώπιση του σοβαρού τραυματισμού του νεαρού συμπολίτη μας, Διονύση θέλησε με ανακοίνωση του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης, κ. Χρυσόστομος.

Επίσης, ο κ. Χρυσόστομος αναφέρεται και στην ηρεμία, την ψυχραιμία, τη στάση και συμπεριφορά του μικρού ασθενούς στο πρόβλημα της υγείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου επισκέφθηκα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημά του, τον μικρό συμπολίτη μας Διονύση.

Εκεί, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής αρχικά, και εν συνεχεία οι ιατροί του Νοσοκομείου, με κατέπληξαν, με συγκίνησαν και με γέμισαν θαυμασμό με τις αναφορές τους, τις σχετικές με την σωστή αντιμετώπιση του τραγικού περιστατικού, εκείνες τις πρώτες κρίσιμες ώρες, στο Νοσοκομείο μας «Άγιος Διονύσιος» καθώς και για την μεγάλη και καθοριστική συμβολή των δικών μας ιατρών, στην προσπάθεια να σωθεί το χεράκι του Διονύση.

Τέλος, αισθάνομαι την ανάγκη να πω, ότι έχω μείνει άναυδος από την ηρεμία, την ψυχραιμία, τη στάση και συμπεριφορά του μικρού ασθενούς. Ένα παιδάκι, όπου το ύφος, το βλέμμα του, η ευγένεια και η υπομονή του, ξεπερνούν ακόμη και τον πλέον ψύχραιμο ενήλικο.

Φρονώ ότι ο Άγιός μας έχει τον ρόλο Του μέχρι εδώ και εύχομαι από καρδιάς να προστατέψει τον Διονύση, έτσι ώστε να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι, στο σχολείο και στους φίλους του και να γίνει ένας άξιος συμπολίτης μας, προς χαρά των γονέων του!

Ο Δωδώνης Χρυσόστομος«.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.