Ανακοίνωση εξέδωσε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, θέλοντας, όπως αναφέρει, να δώσει μία απάντηση στην παραπληροφόρηση…

Ο Μητροπολίτης τονίζει ότι δεν διαλέγει κόμματα, αλλά προσπαθεί να βρει ανθρώπους…

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Έχω συνηθίσει στα εβδομήντα (70) χρόνια της παρουσίας μου στη βιοπάλη, τα εξήντα (60) απ’ αυτά στην Εκκλησία, ότι η παραπληροφόρηση είναι πάντα επίκαιρη. Πάντα, για κάποιους, η «αλήθεια» είναι το συμφέρον.

Σας πληροφορώ, λοιπόν, ότι τέλεσα την δοξολογία στην Μητρόπολη και παρέστην στην επιμνημόσυνο τελετή, στη στήλη των Πεσόντων.

Ακόμη πρέπει να ξέρετε ότι η Εκκλησία δεν πολιτεύεται ούτε αντιπολιτεύεται, αλλά ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ, και θα πορεύεται με τιμόνι την αλήθεια, που είναι ο Χριστός και το καλώς εννοούμενο συμφέρον της φιλτάτης πατρίδας μου Ζακύνθου, η οποία μόνη και μόνον με κυριεύει.

Καλά μού έλεγε ο μακαρίτης καθηγητής του Πολυτεχνείου Διονύσιος Ζήβας: «Δεσπότη μου, τι μου λες να πολιτευθώ; Αμέσως θα πουν οι ζακυνθινοί, πάει χάλασε και ο Ζήβας».

Για αυτό ακριβώς, δεν διαλέγω κόμματα, αλλά προσπαθώ να βρω ανθρώπους! Όμως,τα τελευταία χρόνια, εκεί βρίσκω μπροστά μου τη σοφία του Πλάτωνα: «Φοβού την εκδίκησιν των υπό σου ευεργετηθέντων»

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.